El futbolista martorellenc Eric Garcia ha estat cridat per Luis de la Fuente en la llista definitiva dels jugadors que disputaran els Jocs Olímpics que tindran lloc a Tòquio a partir del 23 de juliol i que acabaran el 8 d’agost. Garcia serà el primer futbolista martorellenc en disputar una cita olímpica i encadenarà el final de l’Eurocopa, que s’està disputant actualment, amb el seu debut en uns Jocs Olímpics

La llista definitiva s’ha donat a conèixer aquest migdia i Garcia és un dels tres blaugrana que Luis de la Fuente ha cridat per a la cita olímpica a Tòquio. Óscar Mingueza i Pedri González l’acompanyaran, tot i que aquest últim podria caure de la llista si la selecció absoluta estatal fa cas de la protesta per part del FC Barcelona per evitar que hi vagi.

Un estiu de cites internacionals

Eric Garcia encadenarà dues competicions d’alts vols durant l’estiu. Després de ser presentat com a jugador del FC Barcelona, el martorellenc va viatjar a l’Eurocopa i quan acabi, es prepararà per a la cita olímpica. A l’Eurocopa, la selecció estatal va superar ahir Croàcia (3-5), un partit on el defensa martorellenc va ser titular i va ser substituït al minut 72. En el partit anterior, davant d’Eslovàquia, també va ser titular després d’haver-se perdut els dos primers enfrontaments. Ara, el combinnat dirigit per Luis Enrique Martínez jugarà divendres contra Suïssa per fer-se amb un lloc a la semifinal.

En els Jocs Olímpics, la selecció estatal ha quedat enquadrada en el grup C i jugarà la primera fase de la competició contra Egipte, Argentina i Austràlia. La competició arrencarà el 21 de juliol en set seus diferents.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here