Més d’una vintena d’artistes gravaran la cançó “ Som natural” per mostrar la seva oposició a l’ampliació de l’aeroport del Prat i “ per garantir la protecció de la diversitat del Delta del Llobregat”

La cançó és obra de Lluis Marrasé. Entre els cantants que la gravaran hi ha Lluís Llach, Quimi Portet, Roger Mas, Guillem Solé (de Buhos), Lídia Pujol, Gerard Quintana, Marc Martínez i Mone Teruel. La llista encara no s’ha tancat.

És destacable la presència del cantautor Lluís Llach, membre del Consell de la República, ex diputat de Junts per Sí i molt proper a Junts per Catalunya, que mostra així un posicionament radicalment oposat al del partit de l’expresident Puigdemont i del vicepresident de la Generalitat Jordi Puigneró, que el 2 d’agost va arribar a un acord amb el Govern espanyol sobre el projecte d’ampliació.

Aquesta iniciativa cultural té el suport dels Ajuntaments de Barcelona i del Prat de Llobregat, que s’oposen aferrissadament a un projecte que suposa un greu atac als espais protegits del Llobregat. Els beneficis que es puguin obtenir aniran destinats a entitats que defensen el Delta del Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here