Diversos mitjans de comunicació han explicat aquests dies que el Govern de la Generalitat era coneixedor des del mes de juliol que el projecte d’AENA afectava l’espai protegit de La Ricarda

Segons elDiario.es el document que AENA va presentar al Govern i als ajuntaments abans de tancar l’acord ja establia una amplia invasió de l’espai de La Ricarda.
Segons els documents ara coneguts, la Generalitat sabia des de, com a mínim el 8 de juliol, els metres quadrats que serien afectats pel projecte i coneixia el plànol que dibuixava les obres sobre el paratge protegit.

Segons el Govern de la Generalitat, és cert que coneixien els detalls del projecte però considera que l’acord entre el Vicepresident Jordi Puigneró i la ministra de Transports, Raquel Sánchez, del 2 d’agost, deixava sense efecte aquella previsió. Sobre aquest punt també s’han donat interpretacions contradictòries.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here