El de Gavà va aconseguir, el passat cap de setmana, quedar primer en la segona de les curses disputades al circuit de la Rivera, a l’Uruguai, en una nova competició de les TCR South America

La carrera va partir amb la graella invertida dels 10 primers de la classificació i Pepe Oriola, després de fer una gran sortida, es va col·locar tercer amb només una volta, superant a Urrutia.

Una volta després, avançava Adalberto Baptista i se situava segon per darrere d’Otero. Ja com a líder, el pilot gavanenc va aconseguir guanyar 1 segon d’avantatge respecte a Santi Urrutia. A partir d’aquí, la carrera es va mantenir lineal fins que, en la volta 12, va sortir el Safety Car i l’avantatge que tenia Oriola es va diluir.

La cursa es va reprendre en la volta 13 i Oriola es va escapar novament i va guanyar sense problemes, després que Urrutia s’hagués de retirar per problemes en la direcci hidràulica del seu vehicle.

El pilot de Gavà va acabar doncs el cap de setmana, líder de la general amb 124 punts, seguit per Baptista amb 99 i Reis amb 80. La pròxima data del TCR South America serà el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre al circuit de la Pineda, també a l’Uruguai.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here