Sortint de Cadaqués, a l’Alt Empordà, el cantant de Sant Feliu de Llobregat, Ramón Mirabet, va iniciar la setmana passada la seva “Gira del Mar”. Mirabet ha viatjat en l’històric llaüt Sant Isidre, construït l’any 1925, per Menorca, Mallorca i Formentera fins arribar a Sitges, oferint concerts  “sorpresa” als ports on s’ha aturat. El vaixell ha estat utilitzat per l’organització ecologista Greenpeace per tasques d’investigació i a favor de l’equilibri ecològic.

El cantant ha gravat cançons al mig de la mar ja que portava el material necessari per fer-ho. Les noves composicions formaran part del seu quart àlbum que vol presentar a principis de l’any que ve.

Mirabet ha aprofitat la travessia per compartir activitats a Mallorca amb l’organització Sharp Med, que estudia els taurons. El cantant baixllobregatí ha manifestat que la Gira del Mar “és un homenatge a la Mediterrània i als seus contrastos”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here