Els grups municipals de Molins en Comú i Molins Camina-Podem van presentar de forma conjunta una moció al darrer Ple de l’Ajuntament de Molins de Rei per tal d’impulsar una comunitat energètica local.

La moció, que va ser aprovada pel plenari, es fa ressò de la indignació de la ciutadania per l’increment de preus que la factura de la llum ha experimentat els darrers temps. Amb la intenció d’amortir aquesta situació injusta els dos grups vinculats a l’espai d’En Comú Podem defensen la creació d’una empresa publica d’energia sustentada en la gestió del domini públic hidràulic, un cop extingides les actuals concessions. Aposten per un operador públic “que faci de la governança democràtica i la transparència un valor clau, estratègic i inclusiu amb els ens locals”. En definitiva volen “un model descentralitzat que exclogui definitivament l’energia nuclear”

Els dos grups municipals també van presentar una moció sobre la planificació de la Mobilitat sostenible i l’accessibilitat universal a Molins de Rei, que fou igualment aprovada.

Font: Molins en Comú i Molins Camina-Podem

Fotografia: Viumolins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here