El president del Barça, Joan Laporta, en declaracions a RA1, ha anunciat aquest divendres, que quan comencin les obres de l’Espai i Barça, a Barcelona, l’estiu vinent, que inclouen la remodelació del Camp Nou, els partits del primer equip masculí del Barça es poden traslladar a l’Estadi Johan Cruyff, de Sant Joan Despí.

Aquest fet comportaria ampliar la capacitat del camp de la Ciutat Esportiva fins 50.000 espectadors, molts més que els 6.000 de l’actual aforament. Aquest trasllat es limitaria, segons Laporta, a una temporada.

Laporta no ha aclarit com pensa resoldre la qüestió de l’aparcament de vehicles i de transport públic ni els previsibles problemes de trànsit que aquest fet podria provocar a Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, ja que l’actual configuració urbanística no està pensada per una capacitat d’espectadors tan elevada. Cal suposar que el Barça iniciarà ara negociacions amb els dos Ajuntaments afectats.

Fotografia: El Mundo Deportivo

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here