La baixllobregatina, Candela López, exalcaldessa de Castelldefels, ha anunciat que es presentarà a la reelecció com a coordinadora de Catalunya en Comú, al costat de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i la presidenta del grup parlamentari, Jéssica Albiach.

Els Comuns celebraran la seva Assemblea Nacional els dies 20 i 21 de novembre. Abans tindrà lloc l’Assemblea comarcal de l’organització del Baix Llobregat el proper 23 d’octubre. La candidatura de Colau, López i Albiach s’oficialitzà aquest proper dilluns en obrir-se el termini d’inscripció de candidatures. El resultats de la votació que faran els inscrits i inscrites a Catalunya en Comú es donarà a conèixer en el marc de l’Assemblea. El calendari electoral va ser aprovat pel darrer Consell Nacional dels Comuns .

Els Comuns tenen com a objectiu enfortir-se de cara a les eleccions municipals  de l’any 2023. L’Assemblea també debatrà una ponència política que fixarà els reptes i objectius de l’espai de cara als propers anys.

Les tres coordinadores dels Comuns, que s’han consolidat com a capdavanteres de l’organització en el darrer període, expliquen en un vídeo difós a les xarxes la seva intenció de repetir al front de la direcció del seu partit  i els objectius que volen assolir.

Fotografia: Eldiario

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here