La Fundació Cassià Just-Cuina Justa, que té la seu central a Sant Boi de Llobregat i gestiona camps de conreu al Prat de Llobregat, ha engegat la campanya “Planta’t a la salut mental, posa la teva llavor”. Aquesta iniciativa vol fer créixer el treball digne i la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental.

Totes les persones que col·laborin amb una aportació rebran com agraïment un sobre amb llavors d’una planta aromàtica vinculada a la cuina, com l’alfàbrega, amb la idea que les puguin plantar, acompanyar-les i fer-les créixer, tal com es fa diàriament a Cuina Justa amb els treballadors i treballadores.

Les donacions es poden fer a través de Bizum amb el codi 01276 o transferència bancaria al ES71 1491 0001 2420 8056 0119.

La Fundació Cassià Just acompanya ,habilita, forma i proporciona oportunitats laborals en el món de la gastronomia, des de fa més de 26 anys, als seus 355 treballadors i treballadores ( 70 per cent amb discapacitat). Després de l’impacte de la pandèmia, ara més que mai, aquest col·lectiu necessita el suport de les institucions i de la ciutadania.

La Fundació, mitjançant la seva empresa d’economia social Cuina Justa, molt arrelada a la comarca del Baix Llobregat, elabora producte i serveis en el món de la gastronomia i la restauració, com ara gestió de cuines empresarials, menjadors escolars, menús diaris, sandvitxos, amanides, així com serveis de càterings per a empreses i institucions, tot a partir de productes de proximitat, una part dels quals provenen del Parc Agrari del Llobregat.

Font: Fundació Cassià Just-Cuina Justa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here