Els grups municipals de Molins en Comú i Molins Camina Podem han denunciat una situació que consideren injusta que s’està produint al polígon de Les Licorelles de Molins de Rei.

Segons aquests grups, ubicats en l’espai polític d’En Comú Podem, l’empresa logística DSV, de nova implantació en l’esmentat polígon, està oferint “una ocupació basada en salaris de subsistència i precarietat laboral”, per cobrir 36 llocs de treball (12 conductors de carretons i 24 peons de transport). Segons els regidors denunciants l’oferta inclou només contractes per obra i servei, cap d’indefinit, fet que entenen com “un possible frau de llei a la normativa laboral”.

Molins en Comú i Molins Camina Podem critiquen “el cofoisme” de l’alcalde de la vila, el socialista Xavi Paz, i el fet que aquest divulgui aquestes ofertes com a “Noves oportunitats de feina” en el seu compte de twitter. Els dos grups municipals es pregunten si “aquests són els llocs de treball de qualitat que necessita Molins de Rei”.

El comunicat també ressalta l’esperança que suposa que les treballadores i treballadors de DSV-Molins de Rei hagin celebrat les primeres eleccions sindicals, com a via per a exigir una condicions de treball més justes.

Finalment, insten al Govern municipal “a fer menys propaganda” i a “exigir a aquesta empresa uns llocs de treball amb sous dignes”.

La multinacional danesa DSV va inaugurar el passat mes d’abril a Molins de Rei aquest centre logístic, que és el més gran de Catalunya en cross-docking. Pot gestionar 32.000 paquets a la setmana. Disposa de 14.000 metres quadrats de magatzems, 900 d’oficines i més de 100 per a molls de càrrega.

Font: Molins en Comú-Molins Camina Podem

Fotografia: DSV

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here