Aquest diumenge 31 d’octubre arriba la Castanyada. I Sant Feliu de Llobregat viurà la tercera edició del Festival Moniato.

La iniciativa de la associació juvenil Seny i Ordre té per objectiu donar una alterativa d’oci al jovent de Sant Feliu i del Baix Llobregat en una data marcada per la tradició de la castanyada , alhora que “vol denunciar l’americanització de les celebracions al voltant de Tots Sants amb l’assimilació del Hallowenn”, segons expliquen els organitzadors.

El Festival Moniato tindrà lloc a la Sala Iberia de la capital de la comarca, a  partir de dos quarts de vuit del vespre del diumenge.

La cantautora baixllobregatina Carla Collado obrirà el Festival presentant el seu darrer treball “Despierta”, que arriba després de la publicació del seu primer àlbum titulat “El caos de mi Ciudad”.

A continuació actuaran els maresmencs The Tyets, interpretant el seu particular trapetón, una combinació de trap amb reggeaton amb unes lletres fàcilment digeribles amb un punt còmic i amb referències a situacions i vivències quotidianes amb  les quals tothom pot connectar.

Després d’una primera edició del Festival Moniato en que es va presentar la proposta, modesta i amb grups locals, la segona, la de l’any passat, es va veure afectada per la pandèmia. Aquest any s’aposta per portar propostes d’àmbit nacional i arribar a un públic més enllà del local, dins el que vol suposar un punt d’inflexió en la marxa del festival.

El Festival compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Font: Seny i Ordre

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here