El cantautor de Sant Feliu de Llobregat, Joan Dausà, ha presentat aquest divendres el see nou àlbum titulat “Ho tenim tot”.

Han hagut de passar tres anys, pandèmia inclosa, per a poder gaudir del seu quart àlbum, que aplega una nova col·lecció de cançons optimistes i vitals.

El dics compta amb la producció de Santos & Fluren i Dídac Fernández, segons ha informat la discogràfica Promo  Arts Music Records.

Dausà començarà el 25 de novembre al Palau de la Música la gira de presentació del seu no treball, que ja té assegurades més d’una vintena d’actuacions, en ciutats com Girona; València, Manresa, Sant Cugat del Vallés i Vic.

El cantant santfeliuenc ha explicat a Nació Digital que la crisi provocada per la pandèmia “és un bany de realisme, hem d’entendre que tenim el que necessitem per seguir creixent; acceptem-ho i juguem-ho a favor” i ha fet una crida a “aprofitar la vida”. Dausà ha inclòs al disc una peça que és un homenatge a la gent que no es va poder acomiadar dels seus durant la pandèmia: “No me’n vaig sense vosaltres”.

Joan Dausà va presentar aquest estiu un avenç del disc als sis concerts que va celebrar a l’Escala (Alt Empordà), a les ruïnes d’Empúries, davant 8.000 persones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here