Arriba l’hivern i les baixes temperatures i les persones sense sostre en pateixen les conseqüències. Per aquest motiu, la regidoria de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat ha posat en marxa una campanya solidària de recollida de mantes, sacs de dormir i roba d’abric.

Segons l’Ajuntament “l’objectiu és ajudar les persones sense sostre i cobri les seves necessitats d’abric, sobre tot ara que han començat a baixar les temperatures i es preveu que ho facin encara més de cara als mesos d’hivern”.

El material recollit es farà arribar a la Fundació Arrels. La campanya s’ha posat en marxa el passat dia 10 i durarà fins el proper dissabte dia 20.  S’han habilitat punts de recollida en diferents equipaments municipals: l’Ajuntament, la Biblioteca municipal, el Casal de Joves, la Policia Local, les escoles Can Coll i Sant Martí, l’Institut Torrelles, el Casal de la Gent Gran i el CEM Can Roig. Es demana que el material lliurat estigui en bon estat.

La Fundacio Arrels, que rebrà el material recollit, és una entitat que des de 1987 treballa per atendre i orientar les persones sense llar.

Font i fotografia: Ajuntament de Torrelles de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here