El dissabte i el diumenge, 20 i 21 de novembre, Sant Boi de Llobregat acollirà la 4a Fira lúdica i de col·leccionisme Playmobil.

Els actes tindran lloc al poliesportiu La Parellada, el dissabte de 10 a 20 hores i el diumenge de 10 a 19 hores. El preu de les entrades, que s’han d’adquirir a taquilla, és de 4 euros ( gratis pels menors de 3 anys). Una part de la recaptació anirà destinada a l’entitat local Tots Som SantBoians, que dona suport a persones amb discapacitat intel·lectual del municipi.

La Fira inclou diorames fets amb les figures i els escenaris dels famosos “clicks”, tallers familiars de karts, xapes i tir amb arc i punts de venda de la popular joguina de Playmobil.

Unes 3.000 persones han participat en cadascuna de les anteriors edicions d’aquesta proposta lúdica adreçada al públic familiar, que el 2021 torna a Sant Boi després d’un any d’interrupció a causa de la pandèmia.

Click Factory Fest organitza la 4a Festa Lúdica i de Col·leccionisme Playmobil Sant Boi amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here