El pilot de Gavà qualifica el resultat de “fantàstic” i manté el liderat en les TCR Sudamèrica

Pepe Oriola es va classificar en una meritòria 5a posició, en la prova de resistència disputada el passat cap de setmana a l’Argentina, formant equip amb Martin Ryba, del Brutal Fish Honda. Amb aquest resultat, el pilot de Gavà va aconseguir mantenir el lideratge en el TCR Sud-amèrica, una competició que va comptar amb la participació de pilots del WTCR de primer nivell com Martin Ryba (Brutal Fish Honda), company d’Oriola en aquesta prova de endurance a Buenos Aires.

Val a dir, que no va ser una carrera fàcil per al pilot de la nostra ciutat que sortia cinquè. No obstant això, l’estratègia desenvolupada per l’equip vaser bona i, encara que Ryba, que es va fer càrrec del primer relleu, va mantenir una actitud més conservadora, pensant en els punts, va ser en la volta 18 quan Pepe Oriola va entrar en pista, arriscant al màxim per escalar posicions i acostar-se al seu rival més directe en la classificació general de pilots: Rodrigo Baptista.

Precisament, Oriola va recordar vells temps en la pista, ja que es va retrobar amb ex-companys com Tom Coronell o Esteban Guerrieri durant el seu relleu. A més, el de Gavà va protagonitzar emocionants batalles amb Damián Fineschi primer i Ernesto Bessone poc després, per a aconseguir la cinquena posició final que li permet continuar somiant amb el títol al final de temporada.

Amb aquest resultat, Pepe Oriola suma 22 punts i es manté en el més alt del rànquing amb 198 punts. “Sabía que seria un cap de setmana complicat a causa de la presència dels pilots del Campionat del Món que han donat un extra d’emoció a aquesta carrera. Acabar cinquè és un resultat fantàstic, i més quan vaig aconseguir tancar la bretxa en la pista amb Coronell, que en aquesta carrera feia equip amb Baptista. Amb això, em mantinc per davant en la general una setmana més, encara que sóc conscient que m’espera un mes de desembre intens. També estic molt content per la victòria del meu company de W2 Pro, Raphael Reis, que ha fet una gran feina durant el cap de setmana ”, explicava Oriola després de la cursa.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here