“Treball digne”, aquest és el títol del mural que CCOO del Baix Llobregat ha situat a la seva seu de Cornellà. El sindicat està duent a terme una reforma integral del seu històric local de la Carretera d’Esplugues, 68, a Cornellà de Llobregat. Els treballs, que es desenvolupen principalment a la façana d’accés a l’edifici, es troben ja en una fase molt avançada i s’inauguraran el proper 14 de desembre.

CCOO va arribar a un acord amb la muralista de Sant Feliu de Llobregat, Anna Repullo, per a que l’artista elaborés un mural que expressés la diversitat de la classe treballadora , amb una reivindicació del passat, present i futur, que ha construït la identitat de Cornellà i del Baix Llobregat com és l’exigència del treball digne.

Anna Repullo és llicenciada en Belles Arts, muralista i il·lustradora. Ha realitzat diversos murals a la seva ciutat, Sant Feliu, a la Plaça 8 de març i a l’Ateneu, i també té murals seus a Barcelona, Sitges, els Pallaresos, Sagunt, Binèfar, Paléncia, Jaén o Salamanca.

El mural s’ha confeccionat durant una setmana d’aquest mes de novembre. Tant l’autora com CCOO es mostren molt satisfets per resultat. Des del sindicat es desitja que “pugui ser gaudit pel conjunt de la ciutadania” i es reafirma “el  compromís per tal de reforçar la cultura, especialment donant suport a gent jove que està creant i fent coses molt interessants relacionades amb el compromís social, el treball digne, la igualtat i els drets socials del Baix Llobregat”. Segur que Joan Garcia Nieto, sociòleg i sindicalista, que tant va lluitar pel treball digne i tantes hores va passar a la seu comarcal de CCOO estaria orgullós d’aquesta iniciativa.

Font: CCOO Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here