Setmana amb molts problemes al Baix Llobregat. I com sempre, la mobilitat és la principal damnificada.

Pocs dies després que el Ministeri de Transport anunciés un pla de xoc per Rodalies de RENFE, una avaria elèctrica d’origen desconegut va afectar la circulació de trens entre les estacions de Barcelona-Sants i Castelldefels. Diverses línies de Rodalies de Catalunya van patir talls a partir de dos quarts de 6 durant dues hores. El malestar dels usuaris va ser considerable: la repetició  d’incidències com aquestes acaba amb la paciència de les persones que es veuen afectades tot sovint per aquests problemes.

L’avaria es va situar a la subestació elèctrica de Can Tunis, a Barcelona, i va afectar a les línies R2, R2 Sud, R13,R 14, R15, R16 i R17.

Cap a les 6 de matí d’aquets dijous també s’ha produït un altre episodi que ha alterat la normalitat : una forta calamarsada ha afectat tota la comarca i ha deixat emblanquinats molts carrers en diversos municipis. L’episodi ha deixat inoperativa una de les pistes de l’aeroport  del Prat i ha obligat a desviar diversos avions, al mateix temps que ha provocat retards generalitzats en les operacions.

Fonts: RENFE i EFE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here