Aquest divendres dia 3 i dissabte dia 4 les Jornades “Som Diversitat” commemoren el Dia Internacional de les persones amb Diversitat Funcional al Prat de Llobregat, que es celebra el dia 3 de desembre. Tenen lloc a la Plaça Catalunya i estan organitzades per l’Ajuntament de la ciutat en col·laboració amb diverses entitats de la localitat.

L’objectiu de les Jornades és donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional i sensibilitzar a la ciutadania pratenca sobre les necessitats del col·lectiu. A més han de servir per donar a conèixer la important tasca que desenvolupen les associacions i entitats de persones amb diversitat funcional del Prat.

L’inici de les jornades tindrà lloc a les 5 de la tarda d’aquest divendres: una exhibició de gimnàstica adaptada. El dissabte a les 11 del matí es celebrarà un circuit en cadira de rodes amb la col·laboració de l’associació Roda Blava. Tothom podrà experimentar les dificultats que suposa anar en cadira de rodes. A les 12 del migdia serà el torn del Màgic Raul.

Durant les  Jornades, es poden trobar a la mateixa Plaça Catalunya diferents paradetes de les entitats amb informació sobre la promoció i la sensibilització de les persones amb diversitat funcional.

Font: Ajuntament del Prat de LLobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here