El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha llençat una campanya per a promocionar la comarca com a destinació per al client de negocis. La iniciativa presenta els principals potencials turístics del Bai Llobregat: la seva rica oferta de patrimoni històric, la gastronomia, la cultura i la natura, ja sigui a la platja, a la muntanya o en espais naturals.

En el marc del Programa Convention Bureau, el Consorci de Turisme, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat ha presentat un nou espot per adonar a conèixer els atractius de la comarca. L’objectiu és atreure turisme de convencions, esdeveniments i reunions.

La campanya posa èmfasi en la proximitat de la comarca en relació a Barcelona, només a 15 minuts, amb l’aeroport el Prat ubicat al seu territori, i amb una important oferta hotelera i de palaus de congressos i auditoris. Alhora es vol ressaltar els atractius del Baix Llobregat en l’aspecte turístic.

La campanya forma part de les diverses accions que està treballant aquest any el Baix Llobregat Convention Bureau en el marc de la reactivació de l’oferta MICE a la comarca, per contribuí a la dinamització i al posicionament del Baix Llobregat com una de les principals destinacions de Barcelona. S’ofereix també un servei d’assessorament i informació a les empreses i professionals interessats a organitzar esdeveniments, convencions, reunions o viatges d’incentius.

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here