L’assemblea local de militants d’ERC-Gavà es va reunir el passat dia 27 de novembre per escollir una nova executiva local del partit.

En el transcurs de la reunió es va elegir Eveli Albert Villuendas Huguet com a nou president de la secció local. El nou president substitueix Josep Campmany (Gavà, 1966) que ha ocupat el càrrec els darrers anys i que havia estat reelegit l’any 2019. Campmany, doctor en Ciències Físiques  i un dels fundadors del sincrotró Alba, historiador local (àmbit sobre el que ha publicat diverses obres), i membre de la Junta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, ha contribuït a portar ERC de ser la cinquena força política de Gavà a la segona en les darreres eleccions municipals de 2019. ERC va obtenir en aquells comicis 3.608 vots que representaven un percentatge del 17’39 per cert.  A Gavà el PSC té l’alcaldia desde 1979, en aquests moments amb una majoria absoluta d’un únic regidor.

A la nova executiva s’integren els quatre regidors d’ERC , està formada per Marta Jiménez, Andreu Pérez, Mireia Villuendas, Miquel Rosselló, Montserrat Arnau, Alicia Carmona i Andreu Ramírez, i està encapçalada pel nou president que va ser escollit per unanimitat.

Durant els darrers temps l’executiva local havia patit diversos canvis, un dels quals originat per la inesperada mort d’Albert Massana, que fou el portaveu municipal.

L’assemblea va agrair la “gran feina feta pel Josep Campmany”..

Font : ERC- Gavà

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here