El Polígon industrial El Pla, de Sant Feliu de Llobregat, ha rebut el distintiu de “Polígon Empresarial de Qualitat” que atorga la Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials (CEPE) de la qual PIMEC és responsable de la Vicepresidència.

Es tracta del segon polígon de tota la zona metropolitana de Barcelona que el rep, després que s’ha atorgat també al polígon Can Salvatella, de Barberà del Vallés.  A més és el primer del Baix Llobregat en ostentar aquesta qualificació i els setè de Catalunya.

L’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lidia Muñoz, i el president de PIMEC de l’Hospitalet i el Baix Llobregat  i de l’Associació d’Empresaris del Polígon el Pla, Joan Soler, van rebre el certificat. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que presideix l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau,  va posar en marxa , guiada per PIMEC, una prova pilot de certificació de polígons. A l’acte també hi va assistir, entre d’altres personalitats, la regidora d’Activitats Econòmiques, Cooperativisme i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu, Loren Rider.

PIMEC Polígons i l’AMB  vetllen perquè l’entorn on les empreses desenvolupen la seva activitat sigui competitiu en aspectes com l’urbanisme, les infraestructures, la sostenibilitat o la mobilitat, i treballen per assolir nous reptes com la digitalització. La certificació permet valorar i validar la capacitat de les infraestructures, els serveis altres variables de l’entorn d’un polígon i disposar d’una  radiografia de la situació actual i d’un projecte de futur basat en la millora continua. Es tracta doncs d’un reconeixement a la bona feina realitzada conjuntament per l’Ajuntament de la ciutat i els empresaris del Polígon El Pla.

Font: Ajuntament de San Feliu de Llobregat, AMB i PIMEC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here