Castelldefels tornarà a viure, els dies al voltant de la festa de la Concepció, entre el 4 i el 8 de desembre, la seva Festa Major d’hivern amb cercavila, ball de gegants, tabalada, sopar d’entitats, ballada de sardanes, concert coral, Fira de Nadal, bastons i plantada de castells. Això sí, amb mascareta obligatòria i aforaments limitats.

Destaquen el tecnopop atrevit i irreverent del conjunt de Montcada i Reixac, Ladilla Rusa, la festa mestissa dels Porto Bello o els nous aires per a l’havanera en femení de Neus Mar.

La cultura popular tornarà a ser present als carrers de la ciutat i a la Plaça de l’Església. El concerts tindran lloc a la pista poliesportiva de Can Roca i altres escenaris estaran ubicats al Teatre Plaza, a la Biblioteca Ramón Fernández  Jurado, a la Sala Margarida Xirgu i al Centre Cívic Vista Alegre.

S’habilitarà un Punt Lila d’informació i assessorament per casos d’agressió o discriminació sexual. Les entrades dels espectacles que requereixin reserva prèvia es poden adquirir al web entrepolis.com.

Font: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here