La campanya “És Nadal”, organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat arriba amb el primers dies de desembre. El web esnadal.cat  ofereix més de 5o propostes, fires i festes per a somiar i gaudir d’aquestes dates tant especials.

El Baix Llobregat, a un salt de Barcelona, vol compartir la il·lusió del Nadal amb tothom. Al web es troben activitats i propostes nadalenques per anar en família, per gaudir de la natura i l’esport, per assistir a espectacles , i per visitar indrets d’interès turístic. També es proposen restaurants i activitats gastronòmiques, allotjament i, fins i tot, es pot reservar i comprar entrades a preus molt especials.

Algunes de les activitats recomanades són la Fira de la Puríssima de Sant Boi, la Fira Avícola de la Raça Prat, l’espectacle Un Nadal amb el Mag Lari a Esparreguera, el Sona, sona la pianola a Cornellà o els Pastorets cap a Betlem! a Castelldefels.

També es proposa la visita a diferents activitats nadalenques relacionades amb el tió, amb els Reis Mags o amb el Mag Maginet.

I es convida a descobrir indrets emblemàtics com les Coves de Montserrat i el nucli medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels, Catalunya en Miniatura, la Colònia Güell o l’itinerari modernista Jujol de Sant Joan Despí.

I tot això sense oblidar la campanya de Nadal de menús especials als restaurants de la comarca o el parc rural de Montserrat o el FiraTAST de Nadal de Corbera de Llobregat.

La campanya va acompanyada d’un sorteig d’un lot festiu i suculent.

Font : Consoci de Turisme del Baix Llobregat

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here