La Fira de la Puríssima, una de les cites principals del calendari festiu del Baix Llobregat, es torna a celebrar els dies 6, 7 i 8 de desembre a Sant Boi de Llobregat. I enguany arriba ni més ni menys que a la 75ª edició.

Aquest any, després del parèntesi d’una edició del 2020 amb poca presencialitat, la Fira torna als carrers tot i que amb precaucions perquè la pandèmia no està vençuda. Des l’Ajuntament s’han adoptat mesures per a que no es produeixin aglomeracions als carrers més estrets, com el Major o el O’Donnell. En aquests dos indrets i als carrers Cerdanya i de l’Alou no hi haurà parades: només una exposició de fotografies sobre la Fira. El carrers  Jaume I i Rafel Casanova només acolliran parades parcialment.

A la zona del Mercadal tindrà lloc la Fira de la Cervesa artesana acompanyada d’una Fira de Vins; també hi haurà diverses food truck. La Fira de Nadal s’ubicarà a la plaça de l’Ajuntament. La Carpa comercial estarà al carrer Baldiri Aleu i la fira del planter a la Rambla Rafael Casanova. El parc de la Muntanyeta acollirà el Mercat d’Art Jove i la Carpa Saludable.

La Fira disposa d’un recorregut de 4’1 quilòmetres, 12.000 metres quadrats de superfície d’exposició i 193 expositors. Es preveu la presència de 260.000 visitants.

El cartell d’aquesta edició ha estat creat per Eva Sanz i Iván Castro, dos artistes de Sant Boi que han volgut representar la tradició de la Fira de la Puríssima.

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here