Nova dimissió a l’equip municipal del PSC a Sant Andreu de la Barca. La regidora Charo Ramírez ha renunciat al seu càrrec, segons ha explicat ella mateixa,  “per motius personals”. Ramírez  era la responsable de la cartera  de Gent Gran i Cooperació i Solidaritat i formava part del consistori des de l’any 2011.

Durant el Ple en el que es va formalitzar la seva dimissió, Ramírez va  explicar que, després de més d’una dècada a l’ajuntament i “en edat de jubilar-me”, ha decidit “gaudir d’altres aspecte de la vida”. La regidora, que abandona l’Ajuntament quan falta poc més d’un any per a que acabi el mandat, ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat: Promoció econòmica, Mobilitat, Medi Ambient i les ja citades de Cooperació i Solidaritat i Gent Gran.

Ara, la següent en la llista del PSC, Vanessa Molina, ha passat a ser nova regidora.

Fa tan sols un mesos, el juliol d’enguany, el fins llavors alcalde de la ciutat, el també socialista Enric Llorca, va dimitir del seu càrrec i va ser substituït a l’alcaldia per Ana Alba Aguilera.

Sant Andreu de la Barca és un dels municipis on, tal com passa també a Sant Vicenç dels Horts, el PSC governa amb el partit de dretes Ciutadans.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here