Important descens de l’atur al Baix Llobregat durant el mes de novembre. L’Observatori Comarcal del Baix Llobregat ha fet públiques les xifres facilitades pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat que certifiquen que 1.395 persones van trobar feina en aquest període. Això implica una disminució de la taxa d’atur d’un 3’7 per cent.

La taxa d’atur registrat al Baix Llobregat és d’un 9’2 per cent, és a dir de 36.631 persones. En relació al mateix mes de novembre de l’any 2020, molt més marcat pels efectes de la pandèmia, el descens és del 23’4 per cent: 11.202 persones.

L’atur registrat a l’Àrea Metropolitana és del 9’3 per cent i la de Catalunya arriba al 9’9 per cent, set dècimes per sobre de la del Baix LLobregat.

Martorell, amb un 11’5 %, i Sant Vicenç dels Horts, amb un 11’3 %, continuen essent els municipis de la comarca amb la taxa d’atur registrat més elevada. San Just Desvern és, en canvi, la localitat amb la taxa més baixa: 5’3 %. La capital de la comarca, Sant Feliu de Llobregat registra una taxa un punt més baixa quer la mitjana comarcal: 8’3 per cent.

Font: Observatori Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here