Una de les fites més reconegudes del Nadal al Baix Llobregat és el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat. Però aquest any no en podrem gaudir.

L’Assemblea de l’Associació Pessebre Vivent Amics de Corbera ha decidit no celebrar les representacions de la temporada 2021-2022, és a dir la de les properes festes de Nadal. Enguany el Pessebre havia de viure la seva 59ª edició.

La incertesa que encara es viu per culpa de la pandèmia, que ha revifat les darreres setmanes, ha portat a que l’assemblea per una àmplia majoria hagi decidit no representar el Pessebre i aprofitar l’aturada per adequar i millorar l’escenari natural incomparable en el que es celebra. La idea de l’Associació és retornar  l’any que ve amb més empenta i superar els moments difícils que els ha tocat viure.

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat es va començar a representar el 24 de desembre de 1962. Té lloc a l’entorn de la Penya del Corb, en una superfície total de 14.000 metres quadrats. Hi participen 200 persones voluntàries i el recogut total és de 700 metres. És el pessebre vivent més visitat de tot Catalunya.

Font: Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here