El Comitè d’Empresa de l’Hospital Sant Joan Despí Moisés Broggi ha expressat el seu “profund malestar” amb la situació que viu el seu centre i ha denunciat la gestió dels professionals que està portant a terme l’actual direcció de l’Hospital.

El Comitè recorda que “tenim una manca general de professionals molt greu, sobretot d’infermeria, que es suma a un sistema sanitari que fomenta diferències de condicions laborals dins el mateix sector públic”. Afegeix que aquest fet “està generant una fuga d’aquest personal entre els diferents centres, cercant les millors condicions laborals per a un mateix lloc de treball”.

El Comitè afirma que “en aquest terreny de joc pervers”, fa molt temps que sol·licita a la Direcció “mesures urgents en matèria de condicions laborals, horaris i places que permetin fidelitzar al personal actual i atreure’n de nou”. Però els representants dels treballadors i treballadores denuncien que no s’han adoptat decisions, fet que ha provocat un greu dèficit de personal “que fa inviable mantenir l’activitat del nostre centre”.

La gota que ha fet acabar la paciència del personal ha estat la decisió de suspendre els dies de lleure del període de Nadal, en molt casos amb menys de 24 hores d’antelació.

El Comitè recorda que “per nosaltres, els pacients són la prioritat, i per aquest motiu els volem atendre en condicions dignes que s’han de garantir amb el personal necessari i que aquest pugui descansar de forma reglamentària”.

En uns moments en que la pandèmia torna a revifar de forma preocupant, el personal de l’Hospital Broggi, que tants elogis va rebre de les autoritats, acaba el comunicat amb un crit de desesperació: “Estem esgotats/esgotades, no podem més. No ens mereixem aquest tracte!!”. Sembla que algú s’ha oblidat ja dels aplaudiments de les 8 del vespre.

Font : Comitè d’Empresa de l’Hospital Moisès Broggi

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here