El pilot de Gavà, Pepe Oriola, ha guanyat  aquest passat diumenge, 19 de desembre, el títol de campió del TCR South America, després de passar per diversos circuits de Brasil, l’Uruguai i Argentina.

Oriola, que, tal com ja havia informat elBaix.cat, arribava amb 14 punts d’avantatge sobre el segon classificat, a la darrera prova, a l’Autódromo de Concepción de Uruguai, a la província argentina de Entre Ríos, va aconseguir dos podis més que li van permetre proclamar-se campió. El pilot gavanenc va guanyar la primera mànega i va fer segon en la segona, darrera de Fabricio Pezzini.

En total, Oriola ha aconseguit 4 victòries i 9 podis, que li han representat un total de 278 punts, que li han permès culminar amb èxit una competició que va començar fa sis mesos i superar al segon classificat, el brasiler Rodrigo Baptista, que s’ha quedat amb 247. Per equips ha guanyat el W2 ProGP, al que pertany Oriola.

El Touring Car Championship (TCR) South America  és un concepte de competició que va aparèixer l’any 2015 i que va revolucionar les curses d’automòbils de Turisme dins el panorama internacional. Durant l’edició de 2021 ha celebrat 8 curses a Llatinoamèrica: 4 a l’Argentina, 2 al Brasil i 2 a l’Uruguai.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here