Normes estrictes de cara a les cavalcades de Reis que els municipis del Baix Llobregat tenen previst celebrar el proper dia 5 de gener, a causa de l’increment descontrolat de casos de covd-19 que registra Catalunya.

El Departament de Salut ha donat a conèixer els protocols que hauran de ser aplicats durant les cavalcades de Reis: els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar hauran de portar mascareta, així com tots els membres de la comitiva. Fins i tot els músics que portin instrument de vent l’hauran de portar posada mentre no el toquin.

El participants i la comitiva hauran de mantenir la distància més gran possible, i caldrà evitar aglomeracions.

Els nens i nenes hauran de dipositar cartes, dibuixos o xumets en bosses, bústies o sacs, i, si es fa així, els patges podran acostar-se puntualment a recollir-les. Els actes hauran de ser, preferentment a l’aire lliure.

La mascareta és obligatòria per als més grans de 6 anys i es recomana que la portin també els nens i nenes entre 3 anys i 5.

Salut recorda que no poden participar a les cavalcades persones amb símptomes de covid-19, amb resultat positiu, pendents de resultat o aïllades per contactes estrets.

Font: Departament de Salut de la Generalitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here