Esperança per als treballadors i treballadores de Nissan a Sant Andreu de la Barca. El Hub de Descarbonització (D-Hub), liderat per QEV Technologies i Btech, ha fet públic que té previst aprofitar les tres plantes de Nissan a Catalunya, reubicar la totalitat de la plantilla, uns 1400 treballadors i treballadores, i reactivar la producció durant el segon semestre d’aquest any.

L’equip del Hub es mostra optimista amb els avenços aconseguits i considera que aquest mes de gener serà clau per oficialitzar l’acord. D-Hub considera que aquesta solució va més enllà de la substitució de Nissan i el manteniment de la plantilla perquè ha de suposar un revulsiu per a l’automoció a tot l’Estat espanyol.

El consorci està format per diverses empreses nacionals i internacionals que estan negociant amb la Taula de Reindustrialització de Nissan, integrada per administracions, sindicats i la propietat de Nissan, per formalitzar el traspàs de les tres fàbriques. És la primera vegada que es parla amb tanta claredat d’un futur per a les instal·lacions de Sant Andreu de la Barca.

Fotografia: BTV

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here