Ha acabat el Dakar 2022. I els pilots del Baix Llobregat hi ha fet un bon paper. Dels quatre que hi participaven, tres han aconseguit la fita d’acabar la prova, superant els perills de la covid-19 i les avaries. Només el pilot de Molins de Rei Xavi Foj es va veure obligat a abandonar.

Laia Sanz, la pilot de Corbera de Llobregat, en la seva primera participació en cotxe, després de molts anys sent-hi en moto, ha aconseguit acabar en el lloc número 23, superant pilots com Nani Roma, Isidre Esteve o Carlos Checa.

La santfeliuenca Mercè Martí, que canviava l’avió per un prototip lleuger, encapçalant un equip integrat exclusivament per dones, també ha aconseguit acabar la cursa i s’ha classificat en el número 27 de la seva categoria. Martí i les seves companyes van haver de superar la dificultat que va suposar l’avaria del seu vehicle abans de començar la competició i haver de canviar-lo per un altre vehicle, d’un participant que quedava fora de la cursa per covid.

L’altre pilot de Sant Feliu de Llobregat, l’experimentat Jordi Juvanteny (a la fotografia amb el seu equip), també ha aconseguit arribar al final amb el seu camió i classificar-se en el lloc 20 de la seva categoria.

Font: Dakar 2022