L’AEBALL (Associació Empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat)/ UPMBALL ( Unió Patronal Metal·lúrgica de l’Hospitalet i Baix Llobregat) i l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han creat l’Oficina d’Impuls de Projectes de PIMES Metropolitanes (IMPIMET).

Aquesta Oficina consisteix en una plataforma que presta servei, de manera digital i telefònica, a les empreses perquè puguin trobar informació sobre els ajuts i subvencions als que poden accedir les petites i mitjanes empreses; també ofereix  acompanyament i aliats per desenvolupar projectes.

IMPIMET vol agilitzar la cerca dels ajuts existents a l’hora de posar en marxa un projecte o per detectar si una PIME en pot ser beneficiària. Així doncs, facilita informació dels diversos tipus de subvencions existents.

La informació sobre els ajuts està estructurada en fitxes, que les PIMES poden consultar fàcilment. IMPIMET només recull les subvencions i els ajuts vigents per a PIMES, la qual cosa suposa un gran filtre que en facilita la seva consulta. L’Oficina també pot actuar acompanyant les empreses.

Font: AEBALL/UPMBALL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here