Desplegament institucional del PSC al Baix Llobregat per reivindicar la reforma laboral impulsada per la vicepresidenta i ministra de Treball, Yolanda Díaz, i pactada amb els sindicats majoritaris, CCOO i UGT, i la patronal (a la fotografia). La seu comarcal dels socialistes a  Cornellà de Llobregat ha acollit una roda de premsa amb participació del primer secretari del partit a la comarca, el senador Antoni Poveda, la portaveu del PSOE al Senat, Eva Granados, i la diputada i el diputat al Congrés, Sònia Guerra i José Zaragoza.

Tots ells han recordat que la reforma laboral del Govern central permetrà “reduir la temporalitat  i l’atur, recuperar la negociació col·lectiva i la ultra activitat indefinida; impulsar la contractació indefinida, la formació laboral i mecanismes de flexibilitat interna que substitueixen l’acomiadament”. A més, han reivindicat que la reforma laboral suposarà “un bàlsam per milers de treballadors i treballadores del Baix Llobregat, una comarca lluitadora i treballadora a la que ningú ha regalat res”.

Antoni Poveda ha afirmat que “és inacceptable considerar-se progressista i d’esquerres i votar-hi en contra” en clara al·lusió al vot que han d’emetre al Congrés de Diputats partits com ERC i la CUP. Poveda ha afegit que “totes aquelles forces polítiques que s’hi oposin hauran d’explicar molt bé quins interessos defensen, perquè està clar que no defensen ni els interessos dels treballadors ni dels empresaris”.

La senadora Eva Granados, antiga dirigent del sindicat UGT, ha recordat que la reforma laboral neix després d’un acord històric entre patronal i sindicats i que permetrà “crear ocupació de qualitat, dignificar el treball i créixer econòmicament” i ha exigit al PP  que “actuï per primera vegada  aquesta legislatura, amb sentit d’estat”.

En acabar la roda de premsa, la diputada Sònia Guerra s’ha traslladat a Abrera on ha mantingut una reunió amb l’alcalde socialista, Jesús Naharro.

Font: PSC Baix Llobregat

Fotografia: Diario Sur

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here