El teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca ha fet pública la seva programació per a la temporada d’arts escèniques que comença aquest mes de gener i acabarà el juliol d’aquest any 2022. La programació inclou monòlegs, dansa, teatre, música, concerts i espectacles.

Obrirà la temporada el proper dia 23 de gener el monòleg de Sara Escudero “Tiempo al Tiempo”.

En teatre es podran veure obres com “Cinco horas con Mario”, de Miguel Delibes, amb la veterana i reconeguda actriu Lola Herrera, “El amor todo locura” del grup local Teatreandreu, “Una teràpia integral” amb Abel Folk, Andrea Ros, Roger Coma i Àngels Gonyalons, “Destí: el no res” de Lachiribita, “Prtvolone allà pasta” de 4 Gags i “Ximpanzé” de la Cia. Inevitables.

També es podrà assistir a espectacles familiars com “Tempus”, “Pintamúsica” i “Boabab” del grup santfeliuenc La Pera Llimonera.

A més del Festival Zero, que inclou espectacles reivindicatius adreçats a la gent jove, en música es podran contemplar “Bruna” de Mateu Peramiquel i Mar Puig, un concert de Nerea Rodríguez i un espectable de dansa, “Hilo roto”, de La Venidera.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here