El Comitè d’empresa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat convoca una concentració aquest dijous, dia 20, a les 11 del matí, a la porta principal de l’Hospital General.

L’objectiu és que el personal del Parc Sanitari , que està patint una elevada pressió assistencial les darreres setmanes, pugui fer visible a la població quina és la problemàtica que tenen en l’actualitat.

Desde del Comitè d’empresa s’afirma que s’entén la situació ( sisena onada, vacances de Nadal, baixes per Covid, ampliació del territori) però es recorda que han avisat insistentment de la problemàtica als seus interlocutors i que ara sembla injust que siguin els treballadors i les treballadores els qui paguin la manca de previsió.

A tot això, diuen, s’hi afegeix el cansament dels professionals, dos anys de pandèmia sense que la pressió assistencial disminueixi i la necessitat de millorar les ràtios de personal de forma urgent, oferint contractes atractius que motivin als professionals a quedar-se. A més, l’ampliació del territori al que es presta servei requereix una actuació paral·lela que la faci sostenible. Cal recordar que, tal com ha anat informant elBaix.cat, l’Hospital de Sant Boi és des d’aquest mes de gener el nou centre hospitalari de referència per als ciutadans i ciutadanes de Vallirana, Cervelló, la Palma de Cervelló i Corbera.

Per tot això, el Comitè d’empresa demana als treballadors i treballadores que facin una pausa en la seva activitat el proper dijous  i es facin visibles.

Font: Comitè Empresa Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here