El Sindicat Autònom de Policia ( SAP-FEPOL) ha emès un comunicat en el que denuncia  la situació de les dependències policials que el Cos de Mossos d’Esquadra té a l’Aeroport del Prat. El sindicat les qualifica de “patètiques”.

Segons explica SAP-FEPOL, el sindicat porta més de dos anys denunciant la situació però “mentre alguns es passen la responsabilitat i la pilota passa d’una teulada a una altra”. I adverteix que “el cos de mossos d’esquadra ha patit episodis d’atac a dependències policials que tothom pot recordar; el darrer fa pocs dies a la Comissaria de Banyoles” i es pregunta “què hagués passat si aquests mateixos fets s’haguessin perpetrat a la dependències d’ASA?”  ASA és l’Àrea de Seguretat Aeroportuària.

Les reivindicacions que es plantegen són “la reforma urgent de la porta, cal que siguin portes de seguretat, cal instal·lar miralls que evitin els angles morts, cal posar càmeres de seguretat operatives, cal habilitar despatxos per OAC ( fins ara inexistents) i cal fer totes i cadascuna de les propostes, que des del SAP-FEPOL hem elevat a l’Administració”.

El sindicat planteja que li és igual si la titularitat de les instal·lacions és d’AENA   que depèn del govern central) i qui ha de pagar les reformes, però exigeix que es facin les millores reclamades en unes instal·lacions que afirmen que són “les pitjors del cos de mossos d’esquadra”. Per això demanen a “tots els actors implicats en aquesta situació, que es facin de manera immediata les obres que garanteixin la seguretat dels efectius policials que treballen a l’Aeroport de Barcelona i de la ciutadania que les utilitza”.

Font i fotografia: SAP-FEPOL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here