El grup municipal Fem Sant Andreu ( ERC i Vecinos por el Cambio) organitza aquest dimecres, dia 19, a les 7 del vespre, la tercera Xerrada Fem.

La xerrada tractarà sobre la planificació per encarar la nova etapa vital que representa la jubilació. Tindrà lloc al Casino de Sant Andreu de la Barca i anirà a càrrec de l’especialista José Luis Buenache Catalán ( a la fotografia) , advocat especialitzat en Dret Públic, organització administrativa i urbanisme, amb experiència directiva en l’Administració i en polítiques públiques per a persones grans, i membre de l’Associació Siena, enfocada a l’envelliment actiu.

Fem Sant Andreu, amb aquesta conferència, vol tractar sobre els estereotips i mites que existeixen al voltant del moment vital de jubilar-se, quines són les premisses que hem de considerar a l’hora que les persones s’adaptin a aquesta nova etapa, quines actituds i quins passos previs cal treballar per encarar amb èxit aquest nou viatge. Sorgeix de la intenció de donar eines a les persones que ja s’han jubilat, a les que tenen previst fer-ho en un proper temps futur, i per als familiars d’aquestes persones que poden ajudar i comprendre el canvi d’etapa.

Font: Fem Sant Andreu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here