Sant Vicenç dels Horts viurà un cap de setmana d’intensa activitat als carrers de la ciutat. Des del divendres 21 fins al 24 de gener, dilluns, tindrà lloc la 38 Mostra comercial, agrícola i gastronòmica, i del dissabte 22 fins el dilluns, la Cinquena  Mostra Internacional de Pastisseria.

S’ha previst recuperar la Mostra presencial repartint les propostes per diferents perímetres, per tal d’aplicar la normativa contra la pandèmia.

Entre les ofertes que es podran trobar als carrers hi figuren l’Era del Baró, Comerç i activitats a l’aire lliure, l’Espai Cuina, l’Espai Restauració, l’Espai Territori i pagesia, l’Espai Agroecològic, l’Espai Hort, el Mercat de Pagès i de Productes artesans,, el Forn Romà, la Mostra d’entitats i Correjocs.

També es podrà gaudir de diverses ofertes culturals i lúdiques  com el cercavila amb els gegants de les escoles, teatre, itineraris pel riu, xerrades, tallers, sardanes, i actuacions musicals.

En el marc de la Mostra general també es celebrarà la Cinquena Mostra Internacional de Pastisseria. Hi participaran professionals de reconegut prestigi com Camila Elizalde, Esther Roelas, Francisco Broccolo, Jesús Fuentes, Martina Sampaio i Cris Massana, Richard Hawke, Ivan Pascual, Guilherme Guise, Pepe Leotta i Carla Rodriguez i l’Institut Dertosa. Se’ls podrà trobar a la carpa de la Plaça de la Vila.

Enguany, es celebra la Tercera edició de lliurament dels guardons Fava de Cacau- Sant Vicenç dels Horts a les millors pastisseries de Catalunya.

Els actes, organitzats per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, converteixen la ciutat en referència de la gastronomia i la pastisseria durant aquest cap de setmana de gener.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here