L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) és una fundació privada nascuda de la voluntat de la Generalitat de Catalunya i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC). És una de les poques institucions culturals que actua en l’àmbit dels Països Catalans.

Ara l’IRMU acaba de fer públics els ajuts a entitats culturals adjudicats en base a un barem que mesura la qualitat i interès dels projectes presentats. El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat ha obtingut dos ajuts. En el marc de XVII Convocatòria de subvencions destinades a l’edició de publicacions periòdiques i monografies, rebrà 1.369’5 euros per al llibre “La Colònia Güell des de dins”. Per part de la XX Convocatòria d’ajuts a l’organització de congressos, jornades i itineraris i trobades, el projecte “Itinerari interpretatiu: quan les parets parlen” s’ha fet mereixedor de la quantitat de 1.280’75 euros. El CECBLL està presidit per la molinenca Genoveva Català.

També ha estat concedit un ajut de 1.495’5 euros, dins la mateixa Convocatòria d’organització d’activitats, a una entitat vinculada al Baix Llobregat, a través de la presidència de l’enginyer Carles Riba, exalcalde de Sant Joan Despí i expresident del CECBLL: C- Mes- Col·lectiu per a un nou model Energètic, Social i Sostenible. El projecte seleccionat és “La Transició energètica en el territori. 2022”.

Font: IRMU

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here