El País Basc ha posat en marxa una “ Ponència per definir les bases de l’acord sobre el futur educatiu basc”. Per aquest motiu diversos representants de les institucions basques han volgut visitar el Prat del Llobregat per conèixer, de primera mà, els diferents projectes que es duen a terme com a Ciutat Educadora i profunditzar en el coneixement del programa IntersECCions que s’aplica al municipi des de fa cinc anys.

El model impulsat per l’Ajuntament del Prat combina l’educació i la cultura com a eines de transformació social i comunitària. Aquesta experiència és la que la delegació basca ha volgut conèixer més de prop en el marc d’una gira destinada a conèixer diversos projectes educatius que serveixin d’exemple per a la futura Llei d’Educació d’Euskadi.

La visita es va concretar en una reunió de treball (a la fotografia) . Per part basca hi participaren representants dels grups parlamentaris del PNB, d’EHBildu, i d’IU-Podemos, així com la viceconsellera d’Educació i el viceconseller d’Administració i Serveis del Govern Basc, així com la lletrada de la Ponència.

Per part de l’Ajuntament del Prat hi foren presents l’alcalde, Lluís Mijloer, la tinenta d’alcalde Pilar Eslava, la Directora de l’Àrea d’Educació i Cultura, Fina Rifà, la cap de Secció del Programa IntersECCions, Cristina Castells i el cap de la Secció d’Educació, Joan Carles Navarro.

La visita suposa un reconeixement de les institucions d’Euskadi a la tasca educativa que es porta a terme al Prat.

Font i fotografia: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here