Chelo García Cortés, habitual dels programes del cor de televisió, com Sálvame diario, va posar a la venda al portal El idealista la casa que té davant la platja de Castelldefels (a la fotografia).

García Cortés demanava per la casa, de 127 metres quadrats, i amb piscina,  1’4 milions d’euros.

Segons diversos mitjans de comunicació, la periodista del cor està arruïnada i necessita diners per pagar els deutes que arrossega amb Hisenda. Segons Tele 5, “el xalet es troba en primera línia de platja, disposa de piscina, un saló amb vitralls amb sortida al jardí” i unes espectaculars vistes a la costa del Baix Llobregat.

Després de posar la casa en venda, Chelo García Cortés ha declarat fa pocs dies que ha canviat d’opinió i que ja no la vol vendre: Un culebrot protagonizat per una especialista en xafarderies, que ha situat Castelldefels al bellmig dels programes del cor.

Chelo García Cortés, va néixer a Galicia, l’any 1951. És llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va especialitzar en el sector de la premsa rosa i ha treballat en diversos programes de televisió. Des de l’any 1974 viu a Castelldefels.

Fotografia: quemedices.es

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here