El Partit Popular de Castelldefels ha reelegit per unanimitat Manu Reyes, com a president local. Reyes, també president del PP a la província de Barcelona, s’ha mostrat agraït i ha reiterat el seu compromís de “continuar treballant intensament” per a que “els veïns de Castelldefels tornin a tenir un alcalde del PP després de les eleccions municipals de 2023”.

Reyes, en un acte celebrat a la Plaça de l’Església, ha exposat, segons explica el PP en un comunicat, els tradicionals arguments del partit de Pablo Casado en política municipal. Ha denunciat “l’estat d’abandonament de la ciutat, especialment des de l’arribada dels socialistes a l’alcaldia “ i ha reivindicat la millora de la neteja de la ciutat. Ha culpat l’alcaldessa socialista de “no fer el suficient en matèria social i econòmica” davant “la pujada dels preus de la llum, la gasolina i els impostos en general”.

Reyes ha denunciat també la manca d’aparcament i s’ha mostrat crític amb el carril bici afirmant que “abans que el carril bici estan les persones”.

Finalment, com és habitual en els candidats del PP, ha exigit que millori la seguretat ciutadana.

Manu Reyes, ha protagonitzat darrerament un enfrontament amb la diputada del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, de qui ha demanat la dimissió, tot i que aquesta ha visitat en diverses ocasions la ciutat per donar-li suport ( a la fotografia) . Reyes va ser alcalde de Castelldefels durant un mandat, de 2011 a 2015. En les eleccions de 2015, va perdre l’alcaldia a mans de la candidata de Movem Castelldefels- En Comú Podem, Candela López, que va liderar una àmplia aliança de partits polítics. En l’actualitat l’alcaldessa és María Miranda, del PSC, que governa amb ERC, Junts per Catalunya i el suport d’una regidora trànsfuga. Castelldefels és una de les poques ciutats catalanes que el PP aspira a guanyar l’any 2023.

Font: Premsa PP Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here