El periodista de Sant Feliu de Llobregat, avui veí de Molins de Rei, Jordi Hurtado ( a la fotografia) , celebra els vint-i-cinc anys del programa “Saber y ganar” de TV2.

El concurs “Saber y ganar” es va començar a emetre l’any 1997 sota la direcció de Sergi Schaff, a la 2 de TVE. Aquest dijous el programa celebrarà un aniversari tan especial, insòlit en un programa de televisió. Segons Hurtado, “és tot un rècord en la història de la televisió”. El presentador ha destacat la fidelitat de l’audiència del programa al llarg del temps. Quan acabi l’emissió del programa habitual es podrà tornar a veure el primer programa de la seva història i, a continuació, el que es va fer en motiu dels primers cinc anys.

Per “Saber y ganar “ han passat gairebé 3.000 concursants. S’han realitzat 5.880 programes diaris i 942 en edició de cap de setmana. L’equip del programa, amb Schaff, Hurtado, Juanjo Cardenal i Elisenda Roca, es reunirà aquest proper dijous en una gala especial a la sala La Paloma de Barcelona.

Jordi Hurtado, de 64 anys d’edat, ha participat en diversos programes de ràdio i televisió. També ha fet doblatge, com en el cas del personatge Epi, del programa infantil “Barrio Sésamo”. L’any 1985 va debutar amb el concurs “Si lo sé no vengo”, al costat de Virginia Mataix. El 1991 va conduir el concurs “Pictionary” i el 1992 “Carros de Fuego”. L’any 1997 es va incorporar al projecte de Sergi Schaff que ara compleix 25 anys. El llarg període presentant el programa ha estat el motiu de moltes bromes sobre la seva edat i sobre el fet que per a ell no passi el temps.

Sempre implicat en la vida ciutadana, Jordi Hurtado, molt abans de començar a presentar “Saber y ganar”, va pronunciar el Pregó de la Rosa de l’any 1993, en motiu de les festes de Sant Feliu de Llobregat. L’acte fou presidit pel llavors alcalde de la ciutat, Francesc Baltasar i per qui fou Síndic de Greuges de Catalunya, Antón Cañellas.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here