El proper 4 de març es celebra el Dia Mundial de la Obesitat. Per aquest motiu, el reconegut esportista de Sant Boi de Llobregat, Pau Gasol, ex jugador a la NBA i del Barça de bàsquet, ha fet una crida des de la Gasol Foundation a implicar-se en les activitats que s’han organitzat.

Amb el lema #Tothom ha d’actuar, marcat per la World Obesity Federation, la Fundació dels germans  Pau i Marc Gasol convida a tothom a formar part d’aquest moviment saludable.

Pau Gasol, president de la Fundació que porta el seu nom, ha enviat un missatge per animar  a les escoles, entitats esportives, centres socials, empreses, institucions, o a qualsevol persona compromesa amb la salut infantil, a sumar-se a la iniciativa.

La Fundació proposa un seguit d’activitats com l’adhesió al manifest “Tothom ha d’actuar”, la creació d’un mural cooperatiu saludable, l’organització d’una sessió d’activitat física practicant goalball, o la participació en un lipdub.

La Fundació ha recordat que l’excés de pes infantil és una pandèmia global que afecta un de cada tres nens i nenes a l’Estat espanyol, segons dades de l’estudi PASOS.

L’any passat més de 26.000 nens i nenes i persones adultes van participar en les activitats proposades per la Gasol Foundation amb motiu del Dia Mundial de l’Obesitat. La missió de la Fundació dels germans de Sant Boi, Pau i Marc Gasol, és precisament la lluita contra l’obesitat infantil.

Font: Gasol Foundation

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here