Aquest dissabte, cap a dos quarts de dues de la tarda, es va produir un atropellament mortal a la línia R2 Sud de RENFE entre les estacions de Viladecans i Gavà.

Segons ha informat RENFE, l’accident va tenir lloc en un punt d’accés no autoritzat del trajecte ferroviari Viladecans-Gavà. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ja no va poder fer res per salvar la vida de l’home atropellat , ja que quan van arribar el van trobar sense vida.

L’accident va obligar a inhabilitar una part de la línia fèrria, de manera que els trens van haver de circular per via única en el tram afectat. Aquesta circumstància va provocar retards, d’una mitja hora, tant als trens regionals del corredor sud com en el serveis de Rodalies de la línia R2 sud.

Els Mossos d’esquadra investiguen els fets, tot i que no es descarta que s’hagi tractat d’un suïcidi.

Aquest és el segon atropellament mortal en 48 hores en una línia de Rodalies. El passat dijous una persona va morir a la R1 a Sant Adrià del Besós.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here