Dins les iniciatives del FC Barcelona per commemorar el 8 de març, una de les més reeixides fou fer jugar al Barça-CBS de bàsquet femení al Palau Blaugrana, aquest passat diumenge. Si l’equip de futbol femení, que juga els seus partits habitualment a l’Estadi Johan Cruyff de Sant Joan Despí, ha aconseguit un nivells de popularitat i seguiment considerables, ara es vol que passi una cosa similar amb l’equip femení de bàsquet. Aquesta és una decisió que afecta també a la comarca, perquè el Barça i el Club Bàsquet Santfeliuenc, de Sant Feliu de Llobregat, tenen un conveni de col·laboració que es concreta amb l’existència del Barça CBS. L’equip juga habitualment els seus partits al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro, de la capital de la comarca.

El Barça CBS, líder destacat de la Lliga Femenina Challenge, va embalat a pujar a la màxima categoria del bàsquet, on ja juguen l’Uni Girona i el Cadí La Seu. L’equip de Sant Feliu s’enfrontava diumenge al Vantage Towers Alcobendas, el seu màxim rival.

L’opció de jugar al Palau Blaugrana va resultar un èxit: 3.958 persones van presenciar el partit. Les noies del Barça, entrenades pel tècnic Isaac Fernández, van guanyar a les d’Alcobendas per 62 a 56. A falta de només cinc jornades pel final de la competició, el Barça CBS es consolida en el primer lloc de la Lliga Femenina Challenge, l’únic que comporta l’ascens directe a la Lliga Femenina Endesa.

Sembla doncs, que el Barça-CB Santfeliuenc jugarà al màxim nivell la temporada que ve. Un pas més en la difícil i treballada lluita per equiparar l’esport femení al masculí. I un bon exemple de col·laboració entre el Barça i un club històric com el CB Santfeliuenc.

Fotografia: FC Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here