L’aerolínia Vueling traslladarà a finals d’aquest any la seva futura seu corporativa a un edifici d’uns 12.000 metres quadrats del Viladecans Business Park.

El president i conseller delegat de Vueling, Marco Sansavini,  va presentar a l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, el projecte, en un acte en el que també va participar Javier Faus, president de Meridia Capital Partners, propietària de l’edifici.

El canvi d’ubicació de les oficines, instal·lades fins ara al Prat, forma part de l’estratègia del “Plan Vueling Transform” que vol preparar la companyia per un nou escenari post-covid.

Vueling aposta per millorar el confort dels treballadors i treballadores de les seves oficines i per la unificació de l’espai de formació de les tripulacions . D’altra banda, l’empresa considera que així impulsarà el seu compromís de sostenibilitat en ubicar-se en un edifici amb certificat de sostenibilitat BREEAM, que disposa d’un màxim aprofitament de la llum solar. Vueling s’ha proposat l’objectiu d’assolir les zero emissions netes de CO2 l’any 2050.

El Viladecans Business Park completa amb aquesta operació pràcticament tota la seva ocupació. El complex amb quatre edificis va ser creat l’any 2007 per atreure activitat econòmica i llocs de treball a la ciutat. Amb l’arribada de Vueling, segons l’Ajuntament, el parc es consolida com a punt d’atracció de les millors empreses catalanes i internacionals. També és un gran pol d’ocupació: hi treballaran prop de 2.000 persones.

Font: Ajuntament de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here