5.430 persones van omplir l’Estadi Johan Cruyff de Sant Joan Despí aquest diumenge al migdia amb l’esperança de veure com el Barça femení de futbol aconseguia guanyar anticipadament la Lliga. I els desitjos es van complir.

El Barça va guanyar per 5 gols a 0 al Real Madrid. Els gols els van posar Alèxia, que en va fer dos, Patri, Peter ( en pròpia meta) i Jenni Hermoso.

La victòria davant el Real Madrid va permetre a les del Barça guanyar la seva setena Lliga,  la tercera consecutiva. Feia 10 anys que no es guanyava la Lliga jugant al propi camp.

Acabat el partit va arribar la celebració. Molts aplaudiments al Johan Cruyff. Alèxia Putellas va donar les gràcies al públic “no tan sols per com ens heu animat avui sinó per com ho feu en cada un dels partits”. L’entrenador Jonatan Giráldez, va exlamar: “Ja la tenim aquí” i es va comprometre “a treballar per tots els títol que volem”. De moment, el Barça ja ha guanyat la Supercopa i la Lliga: ara va a per la Copa i la Copa d’Europa.

Al ritme de “L’Empordà” de Sopa de Cabra i de “Ay mamá” de Rigoberta Bandini les jugadores van fer la volta a l’estadi de Sant Joan Despí per compartir la seva alegria amb el públic.

El president del club, Joan Laporta, visiblement satisfet va declarar: “És un orgull veure que el Barça és la referència mundial”.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here