La Fundació Mobile World Capital i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya han escollit dues ciutats del Baix Llobregat, Olesa de Montserrat i Sant Feliu de Llobregat, com unes de les seus de la quarta edició de la Mobile World Week, que té com objectiu apropar la tecnologia a la ciutadania.

Vuit municipis de les comarques de Barcelona (Olesa, Sant Feliu, Badalona, Centelles, Mataró, Terrassa, Sant Pere de Ribes-Sitges i Vilanova i la Geltrú), dos de la Catalunya Central ( Manresa i Igualada), dos de la demarcació de Girona ( Girona i Figueres), dos de Lleida ( Lleida i Mollerussa), un de l’Alt Pirineu i l’Aran ( La Seu d’Urgell) i un Consell Comarcal ( Ribera d’Ebre) a les Terres de l’Ebre formaran part de la quarta edició d’aquesta iniciativa.

Aquest any girarà al voltant de temàtiques com la protecció de drets digitals de la ciutadania, la desinformació i al privacitat de dades, les habilitats digitals i el paper clau de l’educació per formar joves i potenciar l’augment de perfils femenins en les disciplines STEAM ( Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts Gràfiques i Matemàtiques) i l’exploració de les noves eines i mitjans digitals en l’àmbit de la cultura i l’entreteniment.

Totes les ciutats i territoris que es van presentar a la convocatòria del 2022 van haver d’aportar un avantprojecte amb un plantejament de format, contingut i durada de l’esdeveniment, d’entre 3 i 5 dies. A Sant Feliu de Llobregat es celebrarà del 26 al 28 d’abril i a Olesa de Montserrat del 24 al 26 de maig.

Mobile Week és una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona. Impulsa activitats per conscienciar sobre l’impacte de la tecnologia en la vida quotidiana.

Font: Mobile Week

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here